Page 1 of 1

Parykker?

Posted: 21 Jul 2016, 20:32
by satanies
Hvor kjøper dere parykkene deres? Vil gjerne vite litt om leveringstid og hvordan dere synes prisen går til kvaliteten på parykkene dere har fått :D Er ute etter 5-6" parykker, så bare sleng på om dere har kjøpt noen i den størrelsen dere er fornøyde med.

Re: Parykker?

Posted: 21 Jul 2016, 22:25
by Metteliten
Jeg pleier å kjøpe Monique parykker herfra http://www.facetsbymarcia.com/wigshop.htm. Er veldig fornøyd med parykkene fra Monique, synes de er veldig myke og fine, men har liten erfaring med den størrelsen bare 6-7. Skumring her på forumet er også forhandler for Monique-parykkene, hovedsiden her http://monique.com/.

Re: Parykker?

Posted: 22 Jul 2016, 12:48
by satanies
Så flott! Er selvfølgelig ute etter flere størrelser ettersom jeg har dukker som bruker 5-6, 6-7 og 9-10, men sitter her med ei skalla 5-6 dukke som trenger hår. Skal sjekke Monique sine, tusen takk :)

Re: Parykker?

Posted: 27 Jul 2016, 08:48
by Teafaery
Det er en del parykkmakere på etsy også hvis du er interessert i alpaca/mohair etc. Jeg har mest erfaring med str 6-7 da crewet mitt er 99% minifeer, men hvis du er interessert kan jeg anbefale BelachixDollWorld og Kagami Design. Begge disse er aktive på etsy og tar custom bestillinger. Kagami kan lage et bredt spekter av størrelser. Alpaca/mohair er litt dyrere enn syntetiske parykker, men stort sett syns jeg det er verdt prisen. En custom bestilling tar i gjennomsnitt et par måneder + reisetid med posten.

Re: Parykker?

Posted: 29 Jul 2016, 19:21
by Idril
Jeg kjøper "fancy" (spesielle farger m.m.) parykker stort sett i fellesbestillinger, på ebay eller av folk her på forumet, men dem jeg bruker mest er uten tvil Monique's Gold Collection parykker. De er ikke så lett å style (mye 'flyvende hårstrå osv) men de ser naturlige ut, er kjempemyke og har mye/tett hår.
Monique's parykker kjøper jeg enten på ebay, fra Skumring eller rett fra Monique.

Re: Parykker?

Posted: 13 Dec 2016, 10:52
by Skumring
Jeg har forhandleravtale med Monique, og bestiller de fleste parykkene mine derfra, kjører også fellesbestillinger nå og da om du er interessert. Monique leverer som regel parykkene i løpet av en uke eller to, men frakt og toll er dyrt derfra, så det lønner seg å bestille litt på en gang, og helst vente på en event med rabatt.